febr. 09., Sze

|

Online workshop

Jogi workshop fotósoknak

Mindannyian tudjuk, hogy egy vállalkozás nem csak móka és kacagás, sőt néha izzasztó utánajárások sorozata, annak érdekében, hogy minden rendben menjen… Ezek közül is talán a legnehezebb a jogi dolgokat rendben tartani: szerződések, adózás, ügyféljogok, kifizetések, befizetések…

Jegyek már nem elérhetőek.
További események
Jogi workshop fotósoknak

Dátum & helyszín:

febr. 09. 16:00 – 18:30

Online workshop

Bővebben a workshopról:

Jogi alapok a sikeres és biztonságos fotózáshoz

A sikeres munkához előre lefektetett feltételek kellenek, hogy a fotósnak - amikor eljön az ideje - már csak az alkotásra kelljen koncentrálnia! Egy jól megfogalmazott szerződés mely a megrendelő, modell és fotós érdekeit is kimerítően tartalmazza azonban közel sem triviális.

A biztonságos fotózás magában foglalja azt is, hogy az alkotónak nem kell attól tartania, hogy nem fogják kifizetni munkája díjazását, valamint attól sem, hogy egy rosszakaró vagy elégedetlen ügyfél esetleg bejelentéssel él valamely hatóság felé. Ehhez a fenti szerződések mellett a GDPR rendelet szerinti adatvédelmi előírásoknak is meg kell felelni, mely sok esetben aránytalan terheket jelenthet.

Témák, amikről szót ejtünk:

 • Miért ne használj internetről leszedett szerződést? Hogyan köss szerződést ügyfeleiddel úgy, hogy az érdekeid megfelelően biztosítva legyenek?
 • Követelések érvényesítése: amennyiben - akár írásbeli szerződés ellenére is - követelésed lenne megrendelőid felé, hogyan érvényesítheted azt?
 • Minden, amit tudni kell a fotósok szerzői jogairól.
 • Hogyan felelj meg a GDPR előírásoknak a lehető legkevesebb (anyagi és idő) ráfordítás mellett?

Ahhoz, hogy a gyakorlatban is alkalmazhasd a workshopon tanultakat, egy FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁS MINTÁT adunk ajándékba minden résztvevőnknek, melynek megfelelő használatát, testreszabását részletesen elmagyarázza előadónk, Dr. Tanács Ferenc József.

Jegyek

Ár

Menny.

Összesen

 • Teljes árú belépőjegy

  Ft14,990

  Ft14,990

  Véget ért

Összesen

Ft0

Oszd meg az eseményünket!